tiistai 15. syyskuuta 2015

Seger voittaa aina!

SK Seger - Seger Hockey 13-4

No ehkä ihan aina Seger ei voita, mutta seuran jäsentenvälisissä näin tuppaa käymään. Vuosi sitten kun Seger Hockeyta vastaan pelattiin, niin taidettiin maalilla hävitä. Nyt sen sijaan ollaan saatu varsin aktiivinen joukkue kasaan tulevalle kaudelle ja kenttäpelaajia löytyy 17kpl. Ellei loukkaantumiset sotke kaudella, niin varmasti saadaan kilpailukykyinen joukkue liikkeelle turnauksiin. Viimeisimpänä orkesterin täydensi puolustusosastolle tullut kokenut Mika Kekkonen. Mies osoittikin Pupen pakkiparina illan ottelussa olevansa hyvä lisä joukkueeseen



Treenipelit on treenipelejä, mutta tässä koetettiin Kimmon johdolla lähteä ajamaan jonkinlaisia kentällisiä sisään, pelitapaa puolustukseen & karvaukseen sekä avauskuviota. Näissä "tavoitteissa" onnistuttiin myöhäisillassa hyvin. Ykkösnyrkki kasattiin Tuomas-Late-Tiksa akselille ja peli kulki sillä hyvin. Kakkosessa viilettivät Anssi-Sorjo-Ossi ja kolmosessa Mikko-Jiri-Arttu. Se mikä illan matsissa oli hyvää, niin kaikki kentät pystyivät varsin hyvään tasaiseen esitykseen eikä selkeää heikointa lenkkiä ollut.



Illan kohtaamisesta nyt voisi mainita Segerin vuosikerta-shortseissa viilettäneen Savolaisen vastustajan riveistä sekä tietysti Sutisen veljekset. Nämä sankarit ovat tuttuja alkuperäisestä Segerin joukkueesta vuodelta 2000, muut oli sitten vähän vieraampia. Kuitenkin on pakko todeta, että tällä kertaa hokijätkät oli täysin vastaantulijoita, kun iloisella ilmeellä pelannut epäonnistuneiden kiekkoilijoiden osasto vei kamppailua miten tahtoi. Muutamia vaarallisia tilanteita pyöritti vastustajakin ja ehkä parasta antia oli heillä kova karvaus joka laittoi ajottain avauspeliä tiukoille. Ja niin pitikin, se oli hyvää treeniä. Ottelu oli varsin siisti ja hyvin viheltänyt Heimolan J-P pääsi suht helpolla. Veskarit oli molemmissa joukkueissa meidän riveistä ja puoliksi molemmissa päissä pelanneet Mika & Miika saivat varmasti vetoja tarpeeksi. Hieno tapahtuma, esille voisi nostaa isolla J:llä joukkuepelaamisen sekä röyhkeät maalinikkarit Tupin ja Artun.

Loppuun vielä illan tehot, kun Jaspe ne ystävällisesti merkkasi:
Arttu 5+0
Tuomas 3+0
Matikainen 1+2
Tiksa 1+2
Jiri 0+3
Ike 1+1
Puppe 0+2
Anssi 1+0
Kekkonen 1+0
Sorjo 0+1
Impiö 0+1

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti